Попри хронічну нестачу грошей канал «Кіровоград» запустив новий телепроект

,

953Проект «Журналістська п’ятниця» вийшов у вечірній ефір 4 квітня. Модератором першої програми став його ідейник – генеральний директор каналу Вадим Мурований. Серед перших запрошених – голова регіонального відділення Спілки журналістів Юрій Сердюченко, головний редактор «Народного слова» Валентина Бажан, заступник головного редактора ТРВК «Новий день» Юрій Яровий і керівник інтернет-порталу «Гречка» Валерій Лебідь.

Генеральний директор телеканалу Вадим Мурований зізнається, цей проект у своїх планах виношував давно. Не вдавалося запустити через хронічну нестачу грошей.

– Ні для кого не є новиною, що телекомпанія переживає зараз не найкращі часи. Нам довелося закрити ряд програм. «Ранкову каву» пощастило реанімувати – знайшли спонсора. Але канал – це живий організм. І якщо він не видаватиме цікавий продукт – його перестануть дивитися. Зрештою, ми вирішили втілити в життя «Журналістську п’ятницю». На жаль, цей проект довелося максимально урізати у витратах. Але я сподіваюся, що навіть у такому форматі і в наявній студії він буде цікавим нашій аудиторії. Адже хто, як не самі журналісти, зможуть точно проаналізувати ту чи іншу інформацію і донести її до людей, – розповідає керівник телеканалу.

За його словами, «Журналістська п’ятниця» – проект цілком відкритий. Його головне правило  – вільне висловлення думки.

– До участі в обговоренні тем ми запрошуємо журналістів із різних кіровоградських видань та медіа-ресурсів, які мають різні точки зору, різні політичні уподобання, різні погляди на події. І саме в таких різних оцінках ми шукатимемо істину. Вільне висловлення думки – наше головне правило, – підсумував Вадим Мурований і нагадав, що програма виходитиме щоп’ятниці у вечірній час.
e-max.it: your social media marketing partner