Третьокласник презентував в обласному центрі власну фотовиставку

,

1583Гліб Цуканов – маленький хлопчик, який добре відомий не тільки у Кіровограді, а й далеко за його межами. Причиною тому – захоплення фотографією. Подорожуючи разом із батьками, Гліб знімає усе, що цікаве його уяві. Дитячий погляд на дорослі речі знайшов відгук у глядачів на фотовиставках, яких, до речі, у малого вже було шість. Одна з останніх – «Дорожні замальовки» із серії «Відкриваючи Україну» – нещодавно відкрилася в обласній бібліотеці імені Чижевського.

Понад сорок світлини, які Гліб зробив улітку й восени цього року, показали, якою гарною є наша країна. Серед фотографій – портрети, пейзажі, анімалістичний жанр. Очевидно, що у захопленні третьокласника підтримують батьки.

– Навпаки, це він мене підтримує, – відповідає на це батько Микола Цуканов і додає, що Гліб уже чотири роки займається фотографією. – Помітно, що перші знімки він робив швидше автоматично, зараз же світлини осмислені. Звичайно, у сина ще мало навичок, але для мене головне, щоб він мав захоплення.

– Захоплення сина – це великий позитив, яким хочеться поділитися з усіма, – продовжує Цуканов-старший і уточнює, що серія «Відкриваючи Україну» з’явилася після того, як родина об’їхала чимало куточків країни.

– За все своє життя я й сам не знав, що в Україні є такі гарні місця. Ось ми побували у Вилковому в Одеській області, потім зробили фотовиставку світлин про цей куточок. Як приємно було отримати подяку від мера цього містечка за те, що ми відкрили для багатьох туристів цей мальовничий край, – розповідає батько юного фотомайстра. – А недавно ми побували в Коломиї, де відвідали дім святого Миколая. Тепер увесь третій клас, у якому навчається Гліб, пише туди листи Святому Миколаю.
e-max.it: your social media marketing partner