У ДТП загинув фронтмен гурту «Скрябін»

,

1690Сьогодні вранці країну приголомшила новина – дорогою на Київ, повертаючись із рок-фестивалю, трагічно загинув український співак Андрій Кузьменко – Кузьма Скрябін. Близько 8:20 його позашляховик зіштовхнулися з вантажівкою. Ті, хто знав Кузьму особисто, і ті, хто просто захоплювався його музикою, кажуть – Україна втратила найчеснішого і найщирішого свого виконавця.

1692– На трасі «Кіровоград-Запоріжжя» в районі села Тернуватка автомобіль «Тойота», за кермом якого був Андрій Кузьменко, зіштовхнувся з молоковозом. У результаті ДТП водій «Тойоти» загинув на місці, – повідомили в ДАІ Кривого Рогу.

Для кіровоградської ведучої розважальних заходів Олени Ферман Кузьма був найкращим другом і людиною, яка повністю змінила її життя.

1691– Він був найближчим моїм другом, – говорить Олена Ферман. – Я з ним знайома більше шести років. Ми замовили його виступ на один зі своїх заходів, а потім почали працювати разом, об’їхали півкраїни – Скадовськ, Одесу, Луганськ, Кременчук, Черкаси, Суми, Запоріжжя… Він був негласним хрещеним моєї доньки. Ми постійно були на телефонному зв’язку, спілкувалися по інтернету, по можливості бачилися, на концертах бували разом. Часто заїжджав до нас, коли проїздом був у місті, просто поїсти або попити чаю. Це людина, порадами якої я постійно керувалася. Це людина, яка повністю змінила мене і моє життя. Моя донька співала з ним на одній сцені в Олександрії. Він міг неочікувано подзвонити, щоб просто розказати новий анекдот. Таких спогадів дуже багато. Завжди буду пам’ятати, як він обіймав мене і говорив: «Лєнчік, всьо буде зашибєнно!».

За кілька днів до трагедії гурт «Скрябін» випустив нову пісню під назвою «Кінець фільму». А напередодні презентував свій новий кліп у чорно-білих тонах на пісню «Дельфіни», який став останнім для лідера колективу. Сама ж пісня закликає людей не боятися зробити крок назустріч своєму майбутньому, навіть якщо це здається майже неможливим. Останній концерт Кузьма дав у Кривому Розі 1 лютого.

Аби пом’янути Кузьму, шанувальники вийшли на головні площі міст.
e-max.it: your social media marketing partner