В обласному управлінні МВС підтвердили відставку Вітюка

,

1848Начальник обласного управління міліції Анатолій Вітюк написав заяву про відставку вчора, 25 березня, повідомили «КП» в УМВС.

Як уже повідомляла «КП» з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, 24 березня працівники СБУ склали відносно начальника УМВС в області полковника міліції Анатолія Вітюка протокол про корупцію.

Зокрема «КП» повідомили, що Вітюк призначив свою дружину на посаду заступника начальника міськвідділу міліції Кіровограда, а також призначив їй дочасно нове звання.

В обласному управлінні МВС інформацію про складений на начальника відомства протокол за корупцію прокоментували стримано.

– Таку інформацію може надати лише відомство, про роботу якого йдеться, або особисто начальник управління. На даний час він перебуває у службовому відрядженні, – прокоментували «КП» у прес-службі УМВС в області.

Нагадаємо, Вітюка призначили начальником УМВС в Кіровоградській області торік наприкінці квітня.

Тоді повідомлялося, що Вітюка особисто обрав міністр МВС і члени люстраційної комісії «у результаті жорсткої конкуренції».

– Я всім вдячний. Повірте, у мене немає сумніву в тому, що ми разом з вами, об'єднавши зусилля, подолаємо той негатив, який сьогодні існує в державі та області. Наші спільні добрі справи на благо країни і народу, для яких ми живемо, скажуть самі за себе, – обіцяв на своєму представленні Вітюк.
e-max.it: your social media marketing partner