У Кіровограді на пішохідному переході «швидка» збила жінку

,

2344У Кіровограді у вівторок увечері мaшинa швидкoї дoпoмoги прямо на пішохідному переході збилa 28-річну жінку – дружину демoбілізoвaнoгo бійця 42-гo oкремoгo мoтoпіхoтнoгo бaтaльйoну Oлексaндрa Пислиці. Більше доби Анжела знаходилася в реанімації у вкрай важкому стані. Медики не давали жодних прогнозів. Учора жінка померла.

–Вона поверталася­ з роботи додому, о 19:15 переходила по зебрі дорогу біля медколеджу, поряд із жіночою консультацією. Щойно зробила кілька кроків, як її збила «швидка», яка їхала не на виклик, без пацієнтів, – розповідає «КП» чоловік Олександр.

На момент аварії боєць був удома. Неначе відчуваючи біду, він подзвонив дружині, але слухавку взяла стороння людина.

– Якась жінка взяла трубку і каже: Анжелу збила машина. Я запитав: жива? Сказала, жива, стогне. Я побіг туди, – згадує Олександр.

За словами чоловіка, свідки події зняли ДТП на відео. Зафіксована аварія і на відео­реєстраторі людей, які у той момент їхали вулицею, де сталася аварія.

– Та ж «швидка», що збила дружину, відвезла її в обласну лікарню. У неї був сильний забій головного мозку. Серйозна черепно-мозкова травма. Анжелу прооперували. Вона в комі, лежить під апаратами у дуже важкому стані. Треба молитися. Жодних прогнозів лікарі не дають. Сказали: вірте в диво. Я вірю, – розповідав у середу Олександр, а вчора стало відомо, що Анжела померла. Без матері залишилася п’ятирічна донька.

Як повідомили «КП» в обласній міліції, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка ним керує, що спричинили смерть або тяжкі тілесні ушкодження.

Відомо, що водій «швидкої», який збив жінку, наразі проходить по справі як свідок. Правоохоронці пояснюють: винуватцю ДТП оголосять про підозру після завершення автотехнічної експертизи. Водію загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Сам Олександр нещодавно повернувся із зони АТО. Він воював у Дебальцевому. Нині чоловік лікується у кіровоградському госпіталі, адже має дві контузії. Зізнається,­ на війні не переживав такого жаху, який нині переживає тут, після трагедії з дружиною. – У мене життя перевернулося. Я там був, такого не було, – ледь стримується він.
e-max.it: your social media marketing partner