Кіровограду – більше урн! «КП» ініціювала петицію до міської влади

, Олена Сідорова

4534Газета «Кіровоградська правда» ініціювала петицію до міської ради про збільшення кількості урн на вулицях обласного центру. Збір підписів розпочався сьогодні, 4 травня.

Зокрема, у петиції редакція просить встановити сміттєзбірні не тільки біля магазинів, громадських закладів, а й на територіях, де таких немає.

«Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. А коли сміття на вулиці викинути нікуди? У Кіровограді важко помітити урни на кожному кроці навіть у центрі міста, не кажучи вже про віддалені райони. Можливо саме через це місту далеко до зразкової чистоти.

Для вирішення проблеми, просимо передбачити у змінах до бюджету на друге півріччя 2016 року кошти на придбання та встановлення додаткових урн. Водночас вбачаємо за необхідне зобов’язати комунальні підприємства здійснювати ретельніше прибирання у Кіровограді», – йдеться у петиції.

Нагадаємо, 30 березня кіровоградські депутати проголосували за можливість містян писати електронні петиції міській раді чи її виконавчому комітету.

Підтримати петицію можна за цим посиланням: http://e-dem.in.ua/kirovohrad/Petition/View/11

e-max.it: your social media marketing partner