Хлопець, якого звинувачують у зґвалтуванні семикласниці: Мене підставили!

,

1402Підозрюваний у зґвалтуванні п’ятнадцятирічної семикласниці Христини з Помічної Добровеличківського району Діма, стверджує, що дівчини не торкався. Мовляв, його підставили. Нести відповідальність за чужий злочин не хоче, а тому зібрав речі і подався подалі з міста. Однак «КП» вдалося відшукати хлопця і запитати, чому звинувачують саме його.

Про зґвалтування школярки з Помічної «КП» нещодавно розповідала на своїх сторінках. Тоді ж газета намагалася взяти коментар безпосередньо у самого підозрюваного, на якого вказувала мама Христини, але хлопець на зв'язок не виходив. Як пояснила тоді жінка, Діма втік з міста, аби уникнути відповідальності. Тим не менш, «КП» вдалося його розшукати і почути його версію того Дня Незалежності.

Хлопець розповідає, що ­24 серп­­­ня він святкував разом із компанією. Після опівночі до них приєдналася дівчина, яку звали Христина. Хлопець запевняє, що не знав її раніше, та й потім особливої уваги на неї не звертав, адже всі разом веселились. Коли Христина до них підсіла, уже була п’яна.

– Вона прийшла з пляшкою «Рево» (енергетик, – ред.) і помітно була п’яною. Але я її не звинувачую в цьому. Чесно вам сказати, це таке виховання… На вигляд гарна, мила… Але, як батьки могли допустити таке, щоб їх донька так пила?! От спитайте у людей з міста, які знають її сім’ю, вам і розкажуть, – видає секрети хлопець, додаючи, що розуміє маму, яка стала на захист доньки. – Але не потрібно звинувачувати всіх підряд. Я просто шокований!

Після того, як молоді люди погуляли в помічнянському барі, вирішили продовжити свято у квартирі товариша Максима. З ними, каже Діма, пішла і Христина.

– Ми молоді, тим більше свято. Слухали музику, пили пиво, спілкувались, – розповідає хлопець і зауважує, що потім поїхали до річки, де і продовжили гулянку. Христина ж залишилася вдома. – Вона перепила. Ми поклали її спати.

Коли поїхали до річки, на годиннику було близько восьмої ранку. «КП» уточнює в Діми, чи до того моменту дівчину ніхто не ґвалтував?

– Ні, це точно! – констатує підліток, припускаючи, що це могло статися, коли компанія відпочивала на річці, а школярка відсипалася у квартирі нового знайомого.

Діма зазначає, коли повернулися до товариша додому, Христини там уже не було.

– Коли ми прийшли, то нікого не було. Ніхто їй не телефонував, адже номера не знали, – додає хлопець.

Про те, що дівчину зґвалтували, Діма запевняє «КП», дізнався лише від міліції. Каже, його завели до кабінету і там все почалось.

– Вони навіть не захотіли з’ясовувати. Просто за свідченням Христини вони мене хотіли посадити. Завели в кабінет і сказали: або я зізнаюся, або мене зараз садять у СІЗО. Ну що мені треба було робити? Звичайно зізнатися, щоб не посадили одразу… А винен я чи ні, їм не важливо.

Хлопець розповідає, що тоді міліція його відпустила, а вже наступного дня йому зателефонували.

– Мені сказали, що я два дні можу спокійно знаходиться вдома! Але мене вже наступного дня в обід викликали і сказали: «Приїжджай, тільки обережно у відділення зайди із заднього двору, а то там купа народу дуже хоче тебе побачити». Ну що я – самовбивця, щоб туди їхати? – обурюється хлопець. – Я зібрав речі і поїхав подалі від цього безладу!

Хлопець каже, що сподівається, поки його не буде, винного знайдуть.

– Одне найважливіше скажу – я цього не робив! – наголошує Діма, пояснюючи, що весь час був на річці, це власне можуть підтвердити свідки. – Нас було багато і підтверджують, що я ні до чого. Але міліції все одно, їм лише б посадити. А винен чи ні – не має значення.

Діма здогадується, хто насправді зґвалтував дівчину і вирішив його підставити, але ім’я «КП» не називає, лише обґрунтовує свої припущення.

– Знаю на сто відсотків. Це була мені помста, – зазначає підо­зрюваний, пояснюючи, що це особисте і говорити на загал про нього не хоче.

Відносно того, де Альона, якої, зі слів мами Христини, теж немає в місті, хлопець каже, що навіть уявлення не має.

– Не знаю. Самому цікаво, – говорить він.

«КП» також уточнює щодо відео, яке, зі слів мами Христини, викликали в інтернет.

– Жодного відео немає! Це брехня! – обурюється хлопець.

Повертатися до Помічної Діма поки не планує, бо переконаний, що його хочуть зробити винним.

– Я не хочу себе виправдовувати. Просто сподіваюся, що ви зрозумієте мою ситуацію і хоч якось мені допоможете. Знаєте, я б прямо зараз приїхав додому і почав би щось доводити, але це безрезультатно з нашою мілі­цією! – каже «КП» підліток і додає, що не втрачає надії, що винуватця дійсно знайдуть.
e-max.it: your social media marketing partner