Колишнє керівництво Новоархангельської РДА звинувачує нинішнє у замовному замаху

,

1432Це трапилося увечері останнього дня вересня. За словами Василя Бугаєнка, він під’їхав до свого двору на автомобілі. Вийшов із машини,  аби відчинити ворота, як позаду пролунав постріл. Згодом з’ясувалося, стріляли в екс-очільника району з рушниці. Куля влучила чоловікові під коліно. Він одразу звернувся у лікарню і до правоохоронців.

У коментарі «КП» Василь Бугаєнко заявив, що розцінює інцидент як замах на життя. Каже, підозрює, що до цього причетне нинішнє керівництво Новоархангельського району.

– Якщо кримінал прийшов до влади у районі, то що, не будуть стріляти? Це, я вибачаюся, кримінальний авторитет, що тут ще говорити?! – каже співрозмовник «КП» і припускає, що таким чином його хотіли залякати.

– Пішли такі чутки, що я повертаюся на посаду голови райдержадміністрації. Я не знаю, звідкіля вони взялися, – уточнює Бугаєнко, відповідаючи на питання про ймовірні, на його думку, причини замаху. – Ви хочете сказати, що нинішнє керівництво району злякалося цього і вирішило таким чином вирішити питання? – уточнює «КП».

–Так, – відповідає потерпілий.

Тим часом нинішній очільник Новоархангельського району Дмитро Зубов називає таку заяву Бугаєнка нісенітницею.

– По-перше, раніше таких звинувачень з боку Бугаєнка я не чув. До мене не звертався ні він, ні правоохоронні органи. А по-друге, це повна нісенітниця, – коротко заявив «КП» Зубов.

А поки колишній і нинішній голова з’ясовують стосунки, правоохоронці відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 4 статті 296 Кримінального кодексу – хуліганство з застосуванням зброї.

Коментувати бодай якісь деталі чи версії інциденту у міліції навідріз відмовляються. Єдине, що уточнили, зараз відпрацьовується кілька версій нападу.

– У справі призначено кілька експертиз, проводиться досудове слідство, відпрацьовується кілька версій і проводиться робота по встановленню осіб, причетних до скоєння даного кримінального правопорушення, – сухо зазначили в управлінні МВС області.

Нагадаємо, Василь Бугаєнко очолював Новоархангельську райдержадміністрацію до травня 2010 року. Одночасно був головою Новоархангельської районної організації Партії регіонів. У лютому 2013 його призначили головою Смілянської РДА. Після подій на Майдані його звільнили.
e-max.it: your social media marketing partner