Головний СБУшник області повідомив, що в області є екстремісти

,

916СБУ спільно з прокуратурою області серйозно займаються вихідцями із Росії, екстремістами, які намагалися втрутитися у суверенні справи України, повідомив під час координаційної наради в обласній прокуратурі очільник місцевого управління СБУ Олександр Седельніков.

За його словами, саме завдяки роботі правоохоронців, які тримали і продовжують тримати ситуацію в регіоні контрольованою, на території області немає прапорів інших держав, як і губернатора-самозванця, самопроголошених керівників міліції чи прокуратури, які з’явилися в інших областях країни.

–  Ми бачимо, яке на Сході країни чиниться свавілля, коли численні «джентльмени» групуються у різні формування з вогнепальною зброєю, пофарбовані у кольори тих чи інших політичних сил і за гроші вирішують питання різного роду. Це реальна загроза для людей, загроза недовіри до нової влади. Кіровоград же за останній час показав себе дуже і дуже гідно, завдячуючи чіткій роботі правоохоронних органів. Те, що відбувається у нас, – це дитячий лепет, порівняно з подіями у Донецьку, Луганську, Харкові, Запоріжжі, –сказав Седельніков.

Водночас він заявив, що правоохоронцям нині не варто знімати погони.

– Якщо зараз цей колектив напише рапорти, то Кіровоградщину охопить свавілля. Тому, дорогі офіцери, ніяких рапортів, продовжуємо злагоджену роботу, щоб уберегти нашу область від криміналітету, від сепаратизму і екстремізму, – звернувся головний СБУшник області до своїх колег.
e-max.it: your social media marketing partner