Автобусний парк погрожує новим страйком

,

Кіровоградський «Автобусний парк-13527» погрожує новим страйком. Таким варіантом розвитку подій на засіданні робочої групи, яка розглядала розрахунки щодо вартості пасажирських перевезень у міськраді, пригрозив представник підприємства.

За його словами, станеться це наступного тижня, якщо до понеділка виконавчий комітет міської ради не прийме рішення про підвищення тарифу на проїзд.

Натомість чиновники заявляють, що педалювати рішення н будуть. Кажуть, затвердження нових цін на проїзд відбуватиметься, як того вимагає закон – із відповідними термінами.

- Завдання робочої групи полягає у детальному аналізі розрахунків та надання остаточних висновків, які й ляжуть в основу рішення виконавчого комітету. Ніхто не зацікавлений у тому, щоб у місті зупинився громадський транспорт. Але терміни мають бути дотримані. Проект рішення виконкому оприлюднюється за 20 днів до його прийняття, – зазначив заступник мера міста Ігор Василенко.

Однак аргументи посадовця перевізників не переконали – вони вимагають якнайшвидше встановити нові тарифи.

Тим часом у міськраді сподіваються, що решта перевізників обласного центру не йтимуть шляхом представників автобусного парку і «не зчинятимуть колотнечу».
e-max.it: your social media marketing partner