Батьки військовослужбовця з Новгородківського району дякують землякам за допомогу у лікуванні сина

,

20-річний солдат, житель села Митрофанівна Новгородківського району Сергій Пронін повернувся додому. Хлопець отримав тяжкі поранення під час перестрілки на блокпосту наприкінці травня у Рубіжному Луганської області. Боєць потрапив у реанімацію та переніс не одну операцію. Кошти на лікування пораненого земляка збирали усім районом. На щастя, Сергій вижив. Батьки хлопця дякують усім небайдужим, хто перейнявся їхньою бідою, повідомляють у Новгородківській РДА.

Нині Сергій обстежується та проходить курс реабілітації у Новгородківській районній лікарні. Батьки військовослужбовця, Валерій і Любов Проніни, щиро дякують усім, хто морально та фінансово підтримав їх сім'ю.

– Низький уклін батьки пораненого воїна шлють сільськогосподарським товаровиробникам району і села, фермерам та одноосібникам, керівництву району, депутатам і працівникам Митрофанівської сільської ради, працівникам місцевого навчального закладу, ФАПу, листоношам району і села, односельцям та жителям Новгородківщини. Вони бажають усім рятівникам свого сина доброго здоров’я, щасливої долі та мирного життя, – йдеться на офіційному сайті Новгородківської райдержадміністрації.
e-max.it: your social media marketing partner