У Кіровограді хлопця вбили за те, що не поступився місцем у маршрутці

,

Близько шостої вечора у вівторок двоє чоловіків посварилися в маршрутці. Один звинуватив іншого в тому, що не поступився місцем жінці.

І хоча проблему вирішили, чоловіки сперечатися не припинили. Не вдавалося їх заспокоїти ані іншим пасажирам, ані водієві. Зрештою, словесна перепалка переросла в бійку.

Аби продовжити «розмову», чоловіки вийшли на одній зупинці. Штовхаючи один одного, вони опинилися в павільйоні найближчого магазину. А вже там і трапилася біда – той, хто вимагав поступитися місцем, ударив в груди ножем того, що сидів. Важко поранений хлопець зміг тільки вийти на вулицю, де знепритомнів. Згодом медики констатували смерть.

Убивця одразу втік із місця злочину. Міліціонери оперативно склали орієнтування і менше ніж за годину чоловіка зі схожими прик­метами доправив до міськвідділу міліції наряд Державної служби охорони при УМВС в області. Правоохоронці, які охороняли громадський порядок, звернули увагу на молодика, який пиячив у кафе.

Як згодом з’ясувалося, після вбивства чоловік пішов додому, перевдягнувся у чистий одяг та зібрав речі, які можуть стати в нагоді у СІЗО. Він розумів, що ховатись сенсу немає – надто багато людей його бачили. З рюкзаком на плечах він вирушив гуляти містом, чекаючи, коли за ним приїде міліція.

Нині за фактом умисного убивства відкрито кримінальне провад­ження. У справі призначено низку експертиз. Убивці загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.
e-max.it: your social media marketing partner