Кіровоградці на День Незалежності вшановуватимуть загиблих в АТО

,

Відзначення 23-ї річниці Незалежності України в обласному центрі цьогоріч відрізнятиметься від усіх попередніх років. Усі заходи, які проходитимуть у ці дні, будуть направлені на вшанування героїв – учасників АТО.

Святкові заходи розпочнуться 23 серпня о 8:40 покладанням квітів до пам’ятної дошки В’ячеславу Чорноволу та урочистим підняттям Державного Прапора України. Опісля – відбудеться мітинг біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

О 9:30 стартує автопробіг «Молодь єднає Україну», учасники якого повезуть квіти до поховань на Алеї слави Рівненського кладовища.

О 10:00 з вулиці Чорновола відправлятимуться автобуси до Рівненського, Лелеківського, Далекосхідного та Старобалашівського кладовищ. Керівництво області та міста, представники громадськості віддадуть шану та покладуть квіти до могил вояків, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

У неділю, 24 серпня, кіровоградці матимуть можливість долучитися до урочистої ходи вишиванок «З Україною в серці», яка розпочнеться о 17:00 від пам’ятного знака Ангелу-охоронцю та прямуватиме до площі Богдана Хмельницького, де відбудеться покладання квітів та молебень за мир та спокій в Україні.

О 17:30 у Ковалівському парку розпочнеться святковий концерт та фестиваль-реквієм військово-патріотичної пісні «Герої не вмирають».
e-max.it: your social media marketing partner