Експертиза по трагедії у дендропарку завершиться у вересні

,

Технічна експертиза щодо причин несправності атракціону «Орбіта» у дендропарку, на якому ледь не загинула семирічна Даніела Федорова, має завершитися наступного місяця, повідомив перший заступник начальника УМВС в області, начальник слідчого управління Дем’ян Таршин.

– Стосовно подій у дендропарку проводиться розслідування. Допитані всі свідки. Зараз вилучена документація, проводиться судово-медична експертиза по тілесним ушкодженням. Також завершується технічна експертиза по причині виходу з ладу цього атракціону. Вона проводиться в Кременчуці. По завершенні цих експертиз прийматиметься остаточне рішення і оголошуватиметься підозра винним особам, – уточнив правоохоронець і зауважив, що обмежувати роботу атракціонів у дендропарку на час проведення експертиз не в компетенції міліції.

– Дане питання не входить у компетенцію органів внутрішніх справ, є відповідні контролюючі органи, які приймають рішення – припинити діяльність парку загалом, чи окремих атракціонів, – пояснив Таршин.

Тим часом батько скаліченої дівчинки Владлен Федоров заявляє, що справа затягується.

– Нині нічого не відбувається, все стоїть на місці! Наразі мене запрошують всеукраїнські телеканали «Інтер» та «Україна» з проханням розповісти, як все трапилося. Я ще не знаю, яке рішення прийняти, але якщо ситуація не зміниться, вирішуватимемо все в суді, – каже він.
e-max.it: your social media marketing partner