У Facebook кинули клич зустрічати сьогодні кіровоградських бійців із зони АТО

,

Кіровоградські прикордонники, які майже півроку були в зоні АТО, вирвалися з оточення і повертаються додому. Зустріти героїв сьогодні запрошують усіх городян на центральній площі о 22:00.

Зустрічати героїв закликає дружина одного із військовослужбовців Наталія Левченко. Її чоловік до Кіровограда сьогодні не приїде, бо зараз у військовому шпиталі, однак жінка просить усіх небайдужих достойно зустріти тих, хто кілька місяців поспіль охороняв кордони країни від ворога.

Наталія розповіла «КП», що додому повертаються 14 бійців. Кілька з них вийдуть в Олександрії, інші – приїдуть до обласного центру. Скільки триватиме відпустка – наразі невідомо. А про те, як проривалися з оточення наші солдати, відомо, що своїми силами: три доби йшли 130 кілометрів.

– Шановні друзі! У нас велика радість! Наші прикордонники, які з березня-квітня несли службу на прикордонній заставі Василівка в Амворосіївському районі Донецької області, успішно вийшли з оточення і їдуть додому, у відпустку. Давайте зустрінемо наших героїв так, як вони того заслужили! Щоб вони відчули підтримку рідного міста й тепло наших сердець. Збір на площі Героїв майдану сьогодні о 22:00, – написала Наталія на своїй сторінці у Facebook.
e-max.it: your social media marketing partner