Стрижаков мотивує смартфонами займатися дітей спортом

,

1306Депутат міської ради Кіровограда Артем Стрижаков уже вдруге за літо організував для дітей на своєму окрузі спортивні змагання. Каже, мотивація отримати у винагороду телефон – неабияк стимулює дітей займатися фізкультурою і вести здоровий спосіб життя.

– Оскільки червневі змагання викликали неабиякий ажіотаж, я вирішив організувати повторний конкурс 31 серпня. Так би мовити, підведення підсумків спортивних здобутків за літо. Головна мета цих змагань – мотивувати дітей займатися спортом і перемагати. Якщо вони з дитинства звикають перемагати – отримуватимуть перемоги і коли виростуть, –каже у коментарі «КП» Артем Стрижаков.

Змагання проводилися серед різних вікових груп – від 7 до 10, від 11 до 14, від 15 до 17 років.

1305Серед наймолодших перемогу здобув восьмирічний Михайло, підтягнувшись 34 рази! Найбільш натренованим серед підлітків став 15-річний Сергій. Він підтягнувся на перекладині 27 разів. За свої спортивні досягнення хлопці отримали мобільні телефони.

– Я люблю займатися спортом із дитинства. Планую тренуватися і далі, щоб завжди бути здоровим і спортивним, – сказав 14-річний Богдан, який отримав мобільний телефон за перемогу в середній віковій категорії.
e-max.it: your social media marketing partner