Автобусний парк погрожує припинити рух автобусів

,

Влада Кіровограда довела місто до чергового транспортного колапсу. Директор ПАТ «Автобусний парк 13527» Анатолій Голованов уже попередив, що з жовтня місяця підприємство вимушено не надаватиме послуги. Причина – понадмільйонні борги. Однак 74-річний в.о. мера, секретар міськради Іван Марковський не вважає таку деталь підставою для зупинки роботи транспорту.

–Ми маємо борги за пальне, заборгували пенсійному фонду. Постачальники пального нас уже попередили: якщо найближчим часом ми повністю з ними не розрахуємося, вони припинять постачання, а в борг більше не дадуть. Ми є соціальним перевізником, різницю в тарифах нам не повертають вже кілька місяців, – пояснює складність ситуації Анатолій Голованов і додає, що аналогічну інформацію надав і в.о. мера Івану Марковському.

Директор автобусного парку констатує, що підприємство все більше стає збитковим і от-от взагалі збанкрутує.

Проте Іван Марковський упевнений – у своїх негараздах винен сам перевізник. Мовляв, погано працює. Але при цьому визнає: заборгованість перед автобусним парком є. Цифру Анатолій Голованов називає – більше мільйона гривень.

Тим часом Іван Марковський неочікувано попередив: якщо автопарк зупиниться – перевозитиме пасажирів хтось інший.

– Голованову поставлено таке питання: якщо вони хочуть возити пасажирів, повинні це робити. Якщо ні, то мають заявити про це. Я в цьому ніяких проблем не бачу. Не буде возити Голованов – возитимуть інші, – каже Марковський.

На таку заяву в.о. міського голови інші перевіз­ники відреагували по-різному. Одні зізнаються, що розуміють автопарк, бо у самих через здорожчання пального відчутно зменшилася виручка, а інші припускають, що, поки в державі немає стабільності, дехто свідомо перекроює ринок.
e-max.it: your social media marketing partner