Ларін пообіцяв повернутися і навести лад в області

,

Екс-очільник регіону, а нині кандидат у нардепи Сергій Ларін вчора у своєму блозі написав, що за тиждень повернеться, маючи мандат довіри від людей, і наведе в області порядок.

«Добрий вечір всім. Вчорашня (у неділю – ред.) моя зустріч із прихильниками в Кіровограді, незважаючи на те, що її всіляко намагалися зірвати, відбулася. Так, вона пройшла не так як ми планували, але саме в такий момент багатьом відкрилися очі – люди побачили і зрозуміли різницю між чинною владою і опозицією у всіх яскравих проявах. На жаль, влада не знаходить жодних інших аргументів, окрім як організації штурмів, бойні та залякувань. Ці люди ніколи нічого не будували, а лише руйнують і ламають. Я про це говорив вчора і сьогодні повторюся: знесені пам'ятники і беззаконня – це не крок у майбутнє, це не розвиток області та країни, це не демократія...

Розвиток регіону, розвиток держави – це побудований перинатальний центр, це реконструйований театр, це сотні дитячих майданчиків, які з'явилися у дворах, це ремонти в госпіталі та інших медичних установах, це палати для ветеранів, це відкриття підприємств та створені нові робочі місця, це ліквідовані ігрові автомати у місті...

Я можу ще продовжувати цей список, тому що ми працювали і нам є про що відзвітувати. Єдине, що мені шкода, що вчора комусь довелося пережити не самі позитивні моменти. Що жінки, пенсіонери, заслужені лікарі та вчителі стали свідками шокуючої поведінки так званих «демократів». Приношу вибачення за те, що комусь довелося зіткнутися з приниженнями та образами.

Тому, того, що вони витворяють останні кілька місяців в області, ми не можемо допустити ще п'ять років. Підтримайте «Опозиційний блок». Давайте разом повернемо майбутнє Кіровоградщині! Повернемо програми розвитку і змусимо цих нероб працювати – не так як зараз, гастролюючи від однієї ради до іншої, зриваючи сесії, а по-справжньому!

За тиждень ми повернемося і, вже маючи мандат довіри від людей, на законних підставах змусимо міліцію навести порядок в області!

Водночас я хочу щиро подякувати всім і кожному окремо за те, що не здалися, за те, що відстоювали свої погляди, за підтримку. Я це відчував і відчуваю щохвилини. І як би там не було, вчора я був щасливий побачити всіх. Кіровоградщина – є і завжди буде моїм другим рідним домом. Не дивлячись ні на що», – написав Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner