«Свободівці»-голови РДА написали заяви про відставку

,

ВО «Свобода» заявила про складання повноважень націоналістами-членами Кабінету Міністрів України, головами обласних і районних державних адміністрацій. Причина – новий уряд у країні. Із займаних посад ідуть і очільники районів Кіровоградщини від «Свободи», проте не всі.

Відтак, про складання повноважень заявили голови Світловодської, Долинської та Маловисківської районних державних адміністрацій – Руслан Степура, Олександр Ромащенко і Роман Тучков.

– Заявляємо про складання повноважень у зв’язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції. Також, у зв’язку з відповідним рішенням політвиконкому ВО «Свобода», повідомляємо про рішення відкликати свою заяву з проханням призначити на посаду голови Олександрійської РДА так і не затвердженого впродовж восьми місяців на цю посаду націоналіста-свободівця Олександра Тараненка, – йдеться у заяві облорганізації партії.

– Я йду з посади голови райдержадміністрації тому, що зараз формується новий уряд, у якому, впевнений, будуть і одіозні фігури. Тому не хочеться ділити з ними відповідальність, у тому числі за економічний стан держави, – заявив під час прес-конференції голова Світловодської РДА Руслан Степура і додав, що хоча заяви вже подані, очільники РДА ще залишаються на своїх посадах, поки президент не підпише відповідні укази.

Однак заяви про відставку написали не всі голови РДА від «Свободи». Так, відмовилися виконувати рішення партії та не склали своїх  повноважень голови Голованівської РДА Ігор Ткаченко та Олександрівської РДА Сергій Шпирка. Через це політвиконком  позбавив їх членства в партії.
e-max.it: your social media marketing partner