Кіровоградка, яку міліціонер збив на проспекті Винниченка, померла

,

Минулої п’ятниці у реанімаційному відділенні обласної лікарні померла 42-річна кіровоградка Марина Замша. Жінка перебувала в комі з моменту аварії, що сталася 4 листопада. Медики давали песимістичні прогнози, адже травми, отримані під час ДТП, були несумісними з життям.

Нагадаємо, аварія сталася за участі помічника опер­уповноваженого Кіровоградського міськвідділу міліції. Чоловік мчав на шаленій швидкості. За даними експертизи, водій був тверезим. Наразі прокуратура області проводить слідчі дії.

– За фактом ДТП за участі міліціонера прокуратура області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами КК України, – повідомили «КП» у прес-службі відомства і додали, що нині призначено судово-автотехнічну експертизу, за результатами якої можна буде зробити остаточні висновки щодо причин ДТП.

Тим часом очевидці трагедії – колеги померлої Марини, працівники Кіровоградського відділення держказначейства – розповідають, що сталося все за лічені хвилини.

– У нас усе зафіксовано. О 18:10 Марина здала охороні ключі від кабінету і розписалася в журналі. За цей час нас троє перейшли від казначейства через дорогу і на узбіччі чекали маршрутку. Буквально за дві хвилини Марина вийшла за нами і переходила по пішохідному переходу дорогу. Вона вже дійшла до середи­ни, як раптом із боку Ковалівського мосту буквально вилетіла машина і збила її прямо у нас на очах. Був дуже сильний удар у лобове скло і гучний скрип гальм. Ми всі почали кричати, – кажуть люди. – Гальмівний шлях від коліс до пішохідного переходу був метрів вісім і стільки ж після переходу. Це ж з якою швидкістю треба було летіти у місті, щоб не побачити пішохода і не встигнути загальмувати? На проспекті Винниченка є лише два пішохідні переходи – біля художньої школи і казначейства, проте водії на них не зважають, перевищують швидкість і просто літають. За два роки тут сталося чотири аварії!


Колектив «Кіровоградської правди» висловлює щире співчуття колишній колезі, заступнику директора Федоровій Тамарі Павліні з приводу тяжкої і непоправної втрати – трагічної загибелі доньки Марини.
Сумуємо разом із рідними та близькими.


Колектив Головного управління Державної казначейської служби України у Кіровоградській області глибоко сумує з приводу передчасної смерті колеги – головного спеціаліста Замші Марини Анатоліївни та висловлює щирі співчуття рідним та близьким.
e-max.it: your social media marketing partner