Вірян просять в’язати шкарпетки і жилети постояльцям притулку для літніх

,

Отець Андрій Бобрик звернувся до прихожан із проханням допомогти постояльцям кіровоградського притулку «Милосердний Самарянин». З-поміж іншого, останнім зараз бракує теплих речей – шкарпеток і жилетів.

У минулі вихідні за ініціативи молодіжного й соціального відділів Кіровоградської єпархії волонтери разом зі священиками Діонісієм Буренком та Андрієм Бобриком навідали старих, що живуть у притулку «Милосердний Самарянин». Літнім людям принесли солодощі й організували міні-концерт. Пенсіонери настільки зраділи такій увазі, що поділилися з гостями і своїми мріями.

– Я лежача. Багато років не була на параді у День Перемоги. Хочу побувати на Фортечних валах, – ділиться своїм заповітним бажанням 89-річна Поліна Кравцова.

Бабуся – ветеран Великої Вітчизняної війни. В Україні прожила більшу частину свого життя – 60 років, хоча сама родом із Росії. Проте нині згадувати про своє походження пенсіонерка соромиться.

– Ніколи не могла подумати, що Росія воюватиме з Україною. Через це мені дуже соромно, що я росіянка. Україна для мене друга Батьківщина. Я дуже хвилююся і хочу, щоб у країні був мир, – говорить ветеран.

Отець Андрій та лікар-онколог Андрій Гардашніков пообіцяли здійснити мрію бабусі і вже наступного року у День Перемоги планують відвести ветерана на парад.
e-max.it: your social media marketing partner