Сьогодні кіровоградці пікетуватимуть Верховну раду. Через курс долара

,

Кіровоградські активісти громадської організації, яка об’єднує власників кредитів, «Кредитний майдан» виїхали до столиці, аби взяти участь у загальноукраїнському мітингу під стінами Верховної ради сьогодні, 16 грудня. Люди кажуть, Нацбанк спекулює гривнею!

Як уже повідомляла «КП», минулої п’ятниці, активісти організували мітинг у Кіровограді на центральній площі та під стінами управління Нацбанку. Кількадесят мітингувальників, тримаючи в руках плакати й транспаранти, вимагали припинити спекуляції з курсом гривні та створити належні умови для виплат доларових кредитів, зробивши його гривневим.

– Це всеукраїнська акція, яка проходить під регіональними відділеннями НБУ у всіх обласних центрах України. У нас відбувся діалог із керівництвом обласного управління. Нас запросили на перемовини, ми пояснили свої вимоги і вручили звернення для голови НБУ Гонтарєвої. Ми не зупинимося, поки наші вимоги не будуть виконані. Головна – переведення валютних кредитів у гривневі і тільки за курсом, який був на момент укладення договору. Має бути компроміс, який влаштує не тільки банки, а й простих людей. Тому що кров двох сотень позичальників, які покінчили з життям через тиск кредиторів, на їхніх руках, – сказала у коментарі «КП» керівник обласного відділення всеукраїнської громадської організації «Кредитний майдан» Лариса Соколовська.
e-max.it: your social media marketing partner