Я не бив Бондаренко, вона психічнохвора – Ярошенко

,

Екс-суддя Володимир Ярошенко заявив у коментарі «КП», що не піднімав руки на мешканку скандального гуртожитку на Університетському, 21 у Кіровограді Світлану Бондаренко.

– Це нісенітниця, фантазія. Вона просто шукає привід не вирішення питання, а конфліктної ситуації. Бо я є представником «Ваграну». Заради чого мені її бити? Яка причина? У мене є дані негласні, що вона трошки психічнохвора людина. Тому, крім того, що це фантазія, я більше нічого не можу сказати, – заявив у коментарі «КП» Володимир Ярошенко.

Те, що Світлана Бондаренко сьогодні навідувалася до нього, екс-суддя не заперечує. Однак жодного рукоприкладства, за словами Володимира Ярошенка, не було.

– Я їй сказав: Будь ласка, я з вами спілкуватись не буду, покиньте (приміщення, – ред.). Вона не хотіла. Тоді я кажу: почекайте, я зараз закрию свою кімнату і піду. І вийшов. Усе, – розповідає свою версію розвитку подій Володимир Ярошенко.

– Потім мені прислали смску, що вона (Світлана Бондаренко, – ред.) кричить, що я її побив. Тут поряд, де в мене житло, біля кав’ярні «Куба», все знімається на плівку. І ось я дивлюся на відео, де вона ходить півтори години, говорить по телефону, з міліцією спілкується, от такі моменти. Жіночка придумує. Люди, яких побили, мабуть, себе так не ведуть, – додає Ярошенко і каже, що може надати відео як правоохоронним органам, так і редакції «КП».

На думку екс-судді, таким чином Світлана Бондаренко намагається розпалити скандал.

–Якщо вона думає, що таким чином доб’ється, що їй хтось видасть житло, то вона помиляється, – каже Ярошенко.

Окрім того, екс-суддя уточнив, що не є фактичним власником підприємства «Вагран».

– У мене укладений договір на обслуговування, – пояснив Ярошенко і додав, що він лише представник фірми.

– Я не є засновником і я не можу приймати ніяких рішень, тому до мене претензій, вибачте, з боку препьоку, – каже екс-суддя. – «Вагран», власники, прийшли до мене, тому що розуміють, що я знаюсь на законі і зможу у спосіб, передбачений законом, захистити інтереси (фірми,  ред.).

Як раніше повідомляла «КП», за словами мешканки скандального гуртожитку по проспекту Університетському, 21 Світлани Бондаренко, екс-суддя Володимир Ярошенко вдарив її у живіт, сьогодні, 20 січня.

– Сьогодні я виступала на сесії міської ради, а пізніше, в обід, разом зі своїм чоловіком пішла в офіс до самого Ярошенка, який знаходиться по вулиці Тімірязєва. У нього у кабінеті сидів МНСник Сергій Миколайович Коваленко. Вони пили чай. Ярошенко, коли побачив мене, підскочив, почав кричати, обзивати мене Потім вискочив зі свого кабінету, знову зайшов, сказав, щоб ми з чоловіком вийшли. Прокричав, що не хоче з нами балакати. Сказав, що зачиняє кабінет і я маю вийти. Чоловік вийшов першим. Ярошенко почав закривати за мною двері, а сам проходити у кабінет. На заваді стояла я. Він почав на мене кричати і потім щосили вдарив кулаком у живіт, – розповіла «КП» Світлана Бондаренко.
e-max.it: your social media marketing partner