Басейн у Світловодську – не встиг відкритися, як уже закривається

,

1665Міський басейн, який з великим розмахом відкривали 19 грудня, вже з 1 лютого закриється. Причина – економія бюджетних коштів, пише «Світловодськ».

Як повідомив директор спорткомплексу Володимир Лисак, до Дня Святого Миколая басейн повністю підготували до роботи.

– Усе, що від нас залежало, ми виконали, – сказав Володимир Лисак. – Провели значну технічну роботу, залучалися й не бюджетні кошти. Наприклад, Віктор Король профінансував близько 7 тисяч гривень для придбання спеціального кварцового піску, також ми поміняли та почистили фільтри. Сергій Яременко допоміг з двигунами, трубами, засувками, Олексій Ситник виконав багато токарних робіт, Сергій Близнюк виділив 3 тисячі гривень для придбання гіпохлориду натрію. Дякую усім, хто допоміг. Але те, що зараз на утримання басейну не вистачає бюджетних коштів, на жаль, – реальність. Зважаючи на складну ситуацію в країні та у місті, ми отримали розпорядження від керівництва з 1 лютого закрити басейн.

Якщо люди придбали абонемент, бажано його використати до лютого. Втім, якщо у когось залишаться відвідування, абонементом можна буде скористатися наступного року.
e-max.it: your social media marketing partner