Депутати Кіровоградської міськради кажуть, навіть, якби Олійник не написав заяву, його все одно звільнили б

,

Заступник міського голови Олексій Олійник звільняється з займаної посади за власним бажанням. Відповідний проект рішення міська рада може розглянути вже на наступному засіданні сесії – 27 січня.

У розмові з «КП», чому звільняється, сам Олійник говорити відмовився.

– Я не буду коментувати причини, – відрізав він.

Тим не менш про причини відставки заступника мера більш охоче говорять депутати міської ради. Утім тут же просять не називати їх.

Кажуть, якби Олексій Олійник сам не написав заяву, його б услід за Геннадієм Осєтровим і Вадимом Дригою, звільнив би депутатський корпус. А тому рішення колеги (а Олійник є водночас і депутатом міськради) народні обранці називають ходом на випередження і неоднозначно зауважують, що на наступній сесії він нібито мав звітувати про свою роботу…

Разом із тим депутати припускають, що місце заступника мера незабаром займе екс-головний архітектор Кіровограда, якого звинувачують у сприянні дерибану Лісопаркової Григорій Литвин. Це не приховує і в.о. міського голови, секретар міськради Іван Марковський.

– Підтверджую, що на зайняття вакантної посади заступника міського голови претендує Григорій Миколайович Литвин, і відповідний проект рішення міської ради вже підготовлений, – заявив він.

Як уже повідомляла «КП», у замах мера Олійник ходить із середини червня 2014 року. До призначення він обіймав посаду директора виробничо-комерційного центру «Олеум», був рядовим депутатом. До речі, у міській раді йому компанію складає зять-бізнесмен Олександр Шамардін.
e-max.it: your social media marketing partner