Світловодський район за тиждень втратив двох земляків-героїв

,

1685Учора, 28 січня, жителі Захарівки прощалися з Сергієм Бузейніковим (на фото зліва), який загинув на блокпосту в районі Марїнки Донецької області, а ще 23 січня надійшла звістка, що загинув Андрій Ільїн (на фото справа) зі Світловодська.

Сергій Бузейніков – лейтенант, з вересня минулого року був командиром 2 механізованого взводу 1 механізованої роти Одеської гвардійської механізованої бригади.

Попрощатися з земляком прийшло більше тисячі людей, пише інтернет-видання «Світловодськ».

– Сергій був одним із кращих учнів. І не лише тому, що добре навчався, а ще й тому, що був надійним у всьому. Любив спорт, завжди був на боці справедливості. За це його поважали і учні, і учителі. Це велика втрата не лише для нашої громади, а й для усієї України, – згадує про героя вчитель світової літератури Лідія Лепська.

У Сергія залишилася дружина й десятимісячна донька.

А минулого тижня надійшло повідомлення про те, що на блок-посту в Горлівці Донецької області загинув житель Світловодська Андрій Ільїн. Очевидці стверджують, що біля його ніг розірвався снаряд. Андрій прослужив у 17 батальйоні територіальної оборони «Кіровоград» близько десяти місяців.
e-max.it: your social media marketing partner