Приймальна депутата Стрижакова розпочала свою роботу

,

Громадська приймальна депутата Кіровоградської міської ради Артема Стрижакова розпочала свою роботу. За перший тиждень туди звернулося кілька десятків городян. На даний час людей в основному хвилюють проблеми житлово-побутового характеру, а також соціальні питання.

–Двері нашої приймальної відкриті для всіх. Ситуація сьогодні в країні складна, тож я розумію, що чимало питань доведеться вирішувати саме депутатам на місцях. Я готовий до роботи. Тим більше, досвід попередніх років загартував мене і мою команду, але сьогодні з упевненістю можу сказати, що на моєму окрузі ми виконали всі обіцянки, які давали людям, – говорить Артем Стрижаков.

За словами депутата, у перший тиждень роботи до його приймальної зверталися люди з усіх мікрорайонів міста. Каже, проблеми у всіх більш менш схожі – житлово-комунальні питання, а також питання соціального характеру.

– Депутатські повноваження не такі широкі, як хотілося б, але я робитиму все від мене залежне.  Практика результативного відстоювання інтересів кіровоградців у міській раді є, тому продовжуватимемо працювати у такому ж режимі, – зауважує Стрижаков і нагадує, що його громадська приймальна знаходиться у центрі Кіровограда на розі вулиць Дворцової і Чорновола.
e-max.it: your social media marketing partner