Ларін домігся звіту від Марковського

,

Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін таки домігся звіту в.о. мера Кіровограда Івана Марковського. Останній звітуватиме сьогодні, 3 березня.

Цікаво, що інформація про звіт Марковського з’явилася на офіційному сайті вже після того, як про майбутній звіт дізналися журналісти.

Наприклад, «КП» про підпільний звіт повідомили квартальні.

Згідно з інформацією, що розміщена на сайті міськради, Марковський звітуватиме перед кіровоградцями про виконану роботу сьогодні о 14:00 у приміщенні Кібернетико-технічного коледжу.

Нагадаємо, минулого тижня Ларін закликав керівників обласної, районних і міських рад Кіровоградщини публічно відзвітувати перед громадою за рік своєї діяльності. Особливо цікавим, на думку парламентаря, має бути звіт голови облради Олександра Чрноіваненка, а також секретаря Кіровоградської міської ради Івана Марковського.

– Опозиційний блок вимагає від уряду Яценюка публічно відзвітувати за рік роботи. Точніше не роботи, а створення видимості. Інакше, той стан справ, який ми маємо сьогодні, коли долар коштує понад 30 гривень, коли українці стають з кожним днем біднішими, коли ціни і комунальні послуги тільки ростуть, а зарплати знецінюються, коли тотальне безробіття, коли в країні повний розвал економіки, – назвати не можна.

Я також вважаю, що аналогічним чином перед людьми має відзвітувати і керівництво Кіровоградської обласної, районних та міських рад. Захопивши владу, ці люди сьогодні просто зобов'язані надати громадськості повну інформацію про те, що зробили за рік! Особливо цікавим буде почути звіт голови обласної ради Олександра Черноіваненка, а також його однопартійця – в.о. мера, секретаря Кіровоградської міськради Івана Марковського. Жителям області добре відомі результати їхньої роботи. Але чи вистачить духу їм самим сказати собі правду – питання, – написав у Facebook Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner