Від імені Табалова потенційним виборцям уже несуть продпайки

,

1851Ряд депутатів міської ради Кіровограда від імені Андрія Табалова вже «обробляють» виборців. Перші сигнали про продуктові набори, які ті несли людям, «КП» отримала після 8 березня. Нині надходять свіжі. Загалом інформація підтвердилася у шести округах обласного центру.

Городяни розповідають, що до них приходять чинні депутати міської ради, закріплені за їхніми округами, й повідомляють про наміри Табалова-молодшого балотуватися­ на міського голову Кіровограда, а заодно пропонують людям стати так званими прихильниками потенційного кандидата й щомісяця до виборів отримувати від нього пайки – борошно, печиво, згущене молоко, сир «Янтар» та інші продукти.

– До мене прийшов наш депутат. Він був у регіоналах, а зараз із Табаловим. Питає, чи не хочу я отримувати до виборів кожного місяця харчі від Табалова. Я ж питаю, а що для цього треба? Він каже: внесіть себе у відомість. А як впишу туди ще п’ятеро людей – отримаю бонус, – розповідає «КП» жителька обласного центру, яка не захотіла себе назвати, бо погодилася на такого довиборчого хабара.

Крім того, співрозмовниця газети додала, що їй також пообіцяли грошову винагороду. Але коли саме заплатять – не сказали.

Нагадаємо, на виборах 2012 року у Кіровограді розгорівся скандал довкола родини олігархів Табалових. Останніх запідозрили у скуповуванні голосів.
e-max.it: your social media marketing partner