Шаталов іде з політики

,

Колишній перший заступник голови облради, а згодом очільник головного управління з суспільно-політичних питань Адміністрації президента Олександр Шаталов прийняв рішення піти з політики і зайнятися бізнесом, а також утіленням власних проектів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

–…Я прийняв важливе для себе рішення – заборонив собі брати участь у публічній політиці, претендувати на посади у виконавчій владі та на обрані посади. Сподіваюся, це розширить мій особистий простір і дозволить жити, не оглядаючись на політику та думку громадськості, – заявив Шаталов.

Він також написав, що пишається свої 11-річним членством у Партії регіонів, а також тією роботою, яку провів у команді губернатора Кіровоградської області Сергія Ларіна.

Каже, великий і позитивний досвід отримав і працюючи в Адміністрації Президента, однак шкодує, що вчасно звідти не пішов.

– Мені також шкода, що Партія розвитку не стала такою, як її задумували. Упевнений, «Опозиційний блок» – це єдина сьогодні політична сила, здатна стабілізувати ситуацію в країні, і в цьому готовий завжди допомогти, – написав Шаталов і додав, що обирає роботу в бізнесі та громадській діяльності.

– Намагатимуся реалізувати плани, які були у нас з Денисом Візгаловим, – повідомив Шаталов і уточнив, що днями розпочне працювати над новим проектом і отримає нове місце роботи.

Водночас він подякував усім за підтримку.

– Дякую моїм однодумцям за підтримку. Я також удячний опонентам за безцінний досвід. Спасибі небайдужим кіровоградцям за креативні ідеї й прагнення зробити місто кращим. Окремо дякую Юрію Любовичу за те, що відкрив мені Лендрі, – написав насамкінець Шаталов.

Як уже повідомляла сьогодні «КП», Шаталов написав заяву на складання депутатських повноважень.
e-max.it: your social media marketing partner