Кіровоградські УБОЗівці викрили схованку з боєприпасами на сході

,

Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Донецької та Кіровоградської областей спільно з краматорськими правоохоронцями виявили схованку з боєприпасами, повідомляє прес-служба Краматорського міськвідділу ГУ МВС України в Донецькій області.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники міліції встановили місцезнаходження схованки з боєприпасами. Гранатомет, гранату та патрони вилучені і направлені на експертизу.

– Схованка була на території одного з садових товариств Краматорська в безпосередній близькості від аеродрому. Та мзнайшли гранатомет, 390 патронів калібру 5,45 для АК-47 і граната Ф-1 без запалу, – повідомив начальник УБОЗ ГУ МВС України в Донецькій області, а ще донедавна очільник Кіровоградського УБОЗу Андрій Крищенко.

За даним правопорушенням відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
e-max.it: your social media marketing partner