Аваков звільнив Вітюка за просування дружини

,

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив начальника Кіровоградської міліції за те, що той лобіював кадрові призначення своєї дружини, неодноразово її преміював і достроково присвоїв звання. Про це він заявив на розширеній нараді МВС.

Окрім того, міліціонер, знявши з патрульного автомобіля розпізнавальні знаки, віддав його дружині в особисте користування.

– Я розумію, що любов змушує страждати, але думаю, що Кіровограду такий начальник міліції не треба. Вчора я підписав наказ і звільнив керівника кіровоградської міліції. Передав відповідні матеріали до відповідних органів розслідування, і були зроблені відповідні висновки, – заявив Аваков і додав, що передав матеріли по Вітюку слідству.

Як уже повідомляла «КП», начальник обласного управління міліції Анатолій Вітюк написав заяву про відставку 25 березня. За день до цього працівники СБУ склали відносно нього протокол про корупцію.

Зокрема «КП» повідомили, що Вітюк призначив свою дружину на посаду заступника начальника міськвідділу міліції Кіровограда, а також призначив їй дочасно нове звання.
e-max.it: your social media marketing partner