У Кіровограді провели „Тверезі посиденьки”

,

У приміщенні бібліотеки імені Бойченка кіровоградська молодь влаштувала „Тверезі посиденьки – з жартами по життю” вчора, 16 квітня, пише „Спортрепортер".

Проект вже давно започаткувала громадська організація „Пробудження – Україна”. Головна мета – залучати молодь до тверезого і здорового способу життя.

Цього разу відвідувачі поспілкувалися зі спортсменами кіровоградської федерації айкідо і будо, послухали пісні лідера гурту „Контр Версія” Андрія Шульги і посміялися із жартів місцевої команди КВН „Наївність”.

– Такі свідомі й активні люди є чудовим прикладом для молодого покоління, адже вони живуть повноцінним здоровим життям, у якому немає місця шкідливим звичкам. Ми постійно говоримо про здорову молодь, то ж за допомогою таких зустрічей маємо її виховувати. Сьогодні ми ще провели так званий патріотичний мозковий штурм, під час якого присутні відповідали на питання з історії українського козацтва і отримували цінні подарунки, – розповів один із організаторів зустрічі Сергій Костенко і додав, що під час акції це збиралися кошти, які підуть на потреби дитячої обласної лікарні.
e-max.it: your social media marketing partner