Марковський дав добро на встановлення майже трьох десятків пивнушок у Кіровограді?

,

У той час як міська влада бореться з облаштованими літніми майданчиками кафе, облюбованими городянами, змушуючи власників їх демонтувати, вона ж дає дозволи на встановлення 26 пивних наметів на території Кіровограда. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат міськради Артем Стрижаков.

–Впевнений, що пивні палатки псують не тільки вигляд нашого міста своїм несучасним виглядом, але і заважають людям. Швидше за все, ми знову побачимо ці пивні намети в парках, місцях відпочинку, спальних мікрорайонах, історичному центрі міста, – зауважує Стрижаков.

Він каже, що не проти взагалі встановлення наметів, втім їх має бути менше, а гроші від такої діяльності повинні надходити до міського бюджету.

Крім того, депутат вважає, що вид пивних наметів має бути сучасним, обов'язкова наявність освітлення, сміттєвих баків і біотуалетів.

– Упевнений, зі мною погодиться більшість городян... Влада на те й влада, щоб регулювати ці питання, даючи можливість заробляти підприємцям, поповнювати міський бюджет, при цьому, не обмежуючи інтереси інших кіровоградців, а, навпаки, роблячи місто комфортнішим, – переконаний Стрижаков.
e-max.it: your social media marketing partner