У центрі Кіровограда зведуть три нові багатоповерхівки

,

У Кіровограді по вулиці Фрунзе навпроти Ковалівського парку стартувало будівництво житлового комплексу. Зводитимуть три 12-поверхові будинки. Перший обіцяють здати вже восени цього року, повідомили «КП» представники всеукраїнського проекту «Набережний квартал».

Згідно з інформацією, один будинок розрахований орієнтовно на 90 квартир – переважно одно- та двокімнатні. На першому поверсі у планах облаштувати магазини. У дворі –дитячі та спортивні майданчики.

– Цей житловий комплекс стане окрасою Кіровограда. Це буде нова інфраструктура, новий стандарт для городян. У Кіровограді таких будинків ще не було. Гадаю, будівництво цього комплексу у місті – це тільки початок, – говорить менеджер із регіонального розвитку будівельного проекту «Набережний квартал» Володимир Логвиненко.

Забудовники запевняють: ціни на житло будуть цілком доступні. Для учасників АТО обіцяють пільги. Придбати квадратні метри можна і на виплату за індивідуальним графіком.

– На сьогоднішній день стартова ціна – 7 990 гривень за квадратний метр. Далі вартість зростатиме, – пояснює регіональний представник і додає, що детальні умови можна уточнити в офісі.

Проект «Набережний квартал» успішно та оперативно забудовує у 18 регіонах країни.
e-max.it: your social media marketing partner