У мережі з’явилося відео концерту пам’яті Кузьми

,

У мережі «YouTube» з’явилося вилося відео концерту, присвяченого пам’яті Кузьми «Скрябіна», який відбувся у столичному «Палаці спорту», 20 травня.

У майже тригодинному відео Руслана, Святослав Вакарчук, Ірина Білик, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Андрій Хливнюк та інші виконавці співали пісні Кузьми.

Як уже повідомляла «КП», Андрій Кузьменко трагічно загинув у ДТП 2 лютого. Близько 8:20 його позашляховик зіштовхнулися з вантажівкою. Ті, хто знав Кузьму особисто, і ті, хто просто захоплювався його музикою, кажуть – Україна втратила найчеснішого і найщирішого свого виконавця.

– Він був найближчим моїм другом, – розповідала «КП» кіровоградська ведуча розважальних заходів Олена Ферман. – Я з ним знайома більше шести років. Ми замовили його виступ на один зі своїх заходів, а потім почали працювати разом, об’їхали півкраїни – Скадовськ, Одесу, Луганськ, Кременчук, Черкаси, Суми, Запоріжжя… Він був негласним хрещеним моєї доньки. Ми постійно були на телефонному зв’язку, спілкувалися по інтернету, по можливості бачилися, на концертах бували разом. Часто заїжджав до нас, коли проїздом був у місті, просто поїсти або попити чаю. Це людина, порадами якої я постійно керувалася. Це людина, яка повністю змінила мене і моє життя. Моя донька співала з ним на одній сцені в Олександрії. Він міг неочікувано подзвонити, щоб просто розказати новий анекдот. Таких спогадів дуже багато. Завжди буду пам’ятати, як він обіймав мене і говорив: «Лєнчік, всьо буде зашибєнно!».

 

e-max.it: your social media marketing partner