В Україні злочинність зросла в рази

,

Злочинність в Україні зросла в рази. На це вказує Глобальний індекс миролюбивості, підготовлений сіднейським Інститутом економіки та миру, повідомив народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін на своїй сторінці у Facebook.

– Ми увійшли до п'ятірки держав, де за останній рік значно зросли насилля і злочинність. У Глобальному індексі миролюбності, підготовленому сіднейським Інститутом економіки та миру, Україна за рік скотилася зі 141 місця на 150, розділивши «лаври слави» з Південним Суданом, Джібуті, Нігером і Лівією. У звіті прямо сказано: Україна – єдина неафриканська країна серед тих, де зафіксовано найбільш гостре погіршення ситуації за минулий рік, – зауважив Ларін.

– І не треба нарікати на війну! Злочинність зросла в рази у всіх регіонах країни. Тотальне зубожіння населення, відсутність реформ, фейсбучні звіти міністрів і вечірні казки прем'єра не зроблять державу благополучною. Вони обіцяли привести Україну в Європу, але дорога веде в африканські джунглі, – додав нардеп.
e-max.it: your social media marketing partner