Головний ДАІшник Гайворона побив і пограбував волонтера?

,

Користувач Facebook Сергій Ластівка заявляє, що постраждав від рук очільника ДАІ Гайворона. За словами чоловіка, правоохоронець побив його, а дружина міліціонера відібрала мобільний телефон. В обласному управлінні МВС інформацію наразі не підтверджують і не спростовують, натомість повідомляють, що проводиться перевірка.

- Максимальний репост!!! Щоб дійшло до начальника УМВС в Кіровоградській області Сергія Кондрашенка. ДАІвський начальник з Гайворона побив і пограбував волонтера (разом зі своєю жінкою). Друзі, уявіть - мене серед білого дня пограбував ДАІшник! Я зробив йому зауваження, щоб той не хамив людям і посада не дає права це робити навіть у добряче п'яному стані (хоч це і вихідний і зона відпочинку). Той недовго думав, накинувся на мене ще з трьома, скрутили, натовкли, а його дружина вирвала мій мобільний, хоча я ще нічого не встиг зняти. Дружки добряче побили і мого брата, дісталось його матері і вітчиму, з якими я був, - повідомляє користувач Facebook Сергій Ластівка.

Волонтер розповідає, відразу викликав міліцію і написав заяву про грабіж, здійснений групою осіб. Зазначає: має щонайменше п’ятеро свідків, які зможуть підтвердити факт нападу керівника Гайворонського відділу ДАІ, і просить донести інформацію про свавілля міліціонера до головного правоохоронця регіону і країни.

За коментарем «КП» звернулася до УМВС в області. У відомстві зазначили: наразі за цим фактом проводиться службове розслідування, результати повідомлять найближчим часом.

- Начальником УМВС в області призначено службове розслідування та направлено у Гайворонський район спеціальну групу для перевірки викладених фактів. Попередній результат зможемо повідомити найближчим часом, - повідомили «КП» в обласній міліції.
e-max.it: your social media marketing partner