Ларін: Боротися з корупцією просто – не давати і не брати хабарі

,

Сьогодні кожен бажаючий може створити свій орган, або групу, або комісію з боротьби з корупцією, однак реально боротися з нею нікому, написав у Facebook народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін.

– Два роки тому всі ми чули заклики йти на Майдан і боротися проти корупції колишнього президента. Сьогодні від цих же людей ми чуємо про корупцію у фракції нинішнього президента. Причому, наскільки сильну, що 15 з 143 депутатів від БПП створили свою антикорупційну групу. Боротися з корупцією просто: не давати і не брати хабарі. А якщо відомі факти – повідомляти у Генпрокуратуру, СБУ, МВС, контролювати правоохоронні органи, посилювати відповідальність за корупцію в органах влади, – вважає Ларін.

 

Він зауважує, сьогодні з’явилося надто багато органів, націлених на боротьбу з корупцією, які дублюють повноваження один одного.

– Ритуальні танці, читання віршів, спів пісень і театральні шоу у Верховній раді корупцію не подолають. Так само, як і створення комітету боротьби з корупцією, потім служби з контролю за комітетом боротьби з корупцією, а потім ще комісії з контролю за службою з контролю за комітетом боротьби з корупцією, – написав Ларін і додав, що головне досягнення останніх років – це створення будь-ким у кого є бажання свого органу чи групи чи комісії боротьби з корупцією.

– Тільки от реально боротися, судячи з усього, буде наступна влада, – підсумував народний депутат.

 

e-max.it: your social media marketing partner