На Кіровоградщині шахти ліквідують майже за 43 мільйона

,

3079Державне підприємство «Об’єднана компанія «Укрвуглереструктуризація» провела тендери, за результатами яких уклала угоди з ліквідації на Кіровоградщині шахт на суму 42,64 мільйона гривень, повідомляють «Наші гроші».

Кіровоградська фірма ТОВ «Кіровоград-Рубіж» за 19,84 мільйона гривень розбере будівлі та споруди на східній частині проммайданчика ДП «Бурвугілля», а також виконає ті ж роботи й рекультивує порушені площі над виробками головних напрямків ДП «Шахта «Ведмежоярська».

ТОВ «Центрекобуд», яке також належить кіровоградцям, за 9,19 мільйона гривень розбере залишки будівель та споруд, рекультивує проммайданчик, ставок-відстійник шахтних вод та поверхню над лавами №19 і №24 шахти «Новомиргородська». Також «Центрекобуд» повинен утилізувати забруднений нафтопродуктами ґрунт.

Криворізьке ТОВ «Дівітея» за 8,92 мільйона гривень розбере будівлю АПК і будівлі та споруди на західній частині проммайданчика ДП «Бурвугілля».

ТОВ «Вуглеспецекологія», власником якого є киянин, отримає 4,69 мільйона гривень на екранування площі відстійника та супутню рекультивацію та озеленення ділянки ДП «Шахта «Ведмежоярська».

e-max.it: your social media marketing partner