Півсотні ВІЛ-позитивних дітей із Кіровоградщини отримали подарунки від Фонду Олени Пінчук

,

3078Півсотні ВІЛ-позитивних дітей з Кіровоградської області отримали подарунки від Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД» у рамках проекту «Мрії здійснюються», повідомили в обласному відділенні Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» (ЛЖВ).

Два десятки подарунків кіровоградська мережа ЛЖВ отримала поштою. Також небайдужі люди перерахували для дітей 27 700 гривень, за які придбали ще три десятки подарунків, серед яких – іграшки, ролики, шкільні сумки та канцелярське приладдя, планшет, письмовий стіл, спортивний куточок, одяг, взуття і санки.

– З 2011 року наша організація є партнером Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД». Ми виступаємо посередниками між благодійниками, які допомагають здійснити мрії, та дітьми, які з нетерпінням чекають подарунків. Усе ж таки у нас є чарівники, які здійснюють мрії ВІЛ-позитивних дітей. Приємно бачити радісні очі дітей та чути слова вдячності від їхніх батьків за нашу спільну роботу в здійсненні мрій наших маленьких українців. Від дітей та їх батьків хочу висловити  вдячність небайдужим людям, які приєдналися до проекту  Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД», за ідею створити для дітей свято, - коментує координатор проекту «Мрії здійснюються» в Кіровоградській області Юлія Чабанюк.

e-max.it: your social media marketing partner