Кіровоградець убив сусіда та покінчив життя самогубством

,

3090Кіровоградець завдав смертельного поранення сусіду та покінчив життя самогубством. Чоловіки посварилися після спільного вживання алкогольних напоїв. У підсумку один з них ударив ножем іншого, а його тіло сховав, повідомляють в обласній поліції.

Півтора місяці тому до Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення від 64-річної жінки про зникнення її 43-річного сина. Слідчі відразу ж розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу (з відміткою безвісти зниклий).

Поліція встановила, що 28 грудня потерпілий пішов у гості до свого 39-річного товариша, який мешкав по сусідству. Чоловіки випивали, після чого між ними виникла сварка. Господар будинку вдарив ножем свого гостя, в результаті чого той помер. Аби приховати сліди тяжкого злочину, тіло небіжчика вбивця викинув у річку.

Повернувшись додому, чоловік пиячив. Та довго залишатися у помешканні, де сталася трагедія, він не зміг і поїхав у село до своєї родички, де повісився в гаражі.

Правоохоронці продовжують з’ясовувати обставини вбивства.
e-max.it: your social media marketing partner