Ларін пропонує відкласти перейменування Кіровограда до вступу в ЄС

,

larin5Народний депутат Сергій Ларін запропонував відкласти перейменування Кіровограда до вступу України в ЄС. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 16 березня.

«Спостерігаю за епопеєю перейменування в Кіровограді і думаю: вони вирішили людей змором взяти? Не києм, то палицею?

 

Це схоже вже на змагання, хто виграє, – ті, хто за Інгульськ, або Златопіль, або Кропивницький, або, не дай Боже, Ексампей. А збереження історії, відновлення історичної справедливості та, головне, думка людей – нікого не хвилюють. Одні маргінали розхитують ситуацію, інші – піднімають собі рейтинги. А слухати народ і реально працювати коли почнуть?!

 

У мене є пропозиція: раз ми вже майже в Європі, так давайте відкладемо перейменування, поки в неї остаточно не вступимо. Вступимо завтра – завтра перейменуємо. Європейські стандарти – це коли громада вирішує, як називатися містом, в якому їй жити. А не тоді, коли влада ховається за декомунізацією, наплювавши на здоровий глузд», – написав він і додав, що кіровоградці й українці сьогодні хочуть тільки одного: нормального життя, а не нових табличок з назвами вулиць і міст.

e-max.it: your social media marketing partner