На головній площі Кіровограда «Shtorm» встановив веб-камеру

, Олена Сідорова

4390У Кіровограді місцевий інтернет-провайдер ТОВ «ІСП-Шторм» на площі Героїв Майдану встановив веб-камеру. Відтепер події, які відбувають на площі, можна спостерігати в онлайн-режимі.

Як розповів «КП» директор підприємства Костянтин Макаренко, камера зараз працює у тестовому режимі. Вночі зображення буде чорно-білим.

– Поки ми експериментуємо, – розповідає він. – Це не система відеоспостереження, це просто подієва камера. Вартість цієї камери в межах 100-120 доларів. Саме ця панорама, яка транслюється, нікуди не записується, відео не зберігається. Її встановили для того, щоб місто могли побачити усі бажаючі з будь-якої точки. Це своєрідна презентація нашого міста в інтернет-мережі.

Костянтин каже, якщо буде зацікавленість з боку людей і місцевої влади – вони можуть встановити ще кілька камер.

– Наприклад, можемо поставити з іншого боку площі, біля Янгола-охоронця, десь по вулиці Великій Перспективній. Можливо, міська влада посприяє. Також можемо встановити камери трохи нижче для того, щоб можна було ідентифікувати людей. Але це вже безпеки більше стосується. Ми готові експериментувати і підтримувати цей проект, – підсумував Костянтин.
e-max.it: your social media marketing partner