Ларін закликає жителів області не забути про ветеранів

,

4510Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін закликає жителів Кіровоградщини не забути приділити увагу ветеранам у ці травневі свята. Сам парламентарій уже привітав учасників війни з наступаючим Днем Перемоги в селі Мошорине Знам’янського району, учора, 27 квітня.

– Звертаюся до всіх жителів області приділити максимум уваги нашим ветеранам у ці травневі свята. Значимість їхнього подвигу не повинна втрачатися через політичну кон’юнктуру. Адже наші діди і батьки подарували нам головне – мирне небо. І ми повинні це цінувати, – наголосив Ларін.

Водночас він зазначив, що сьогодні ветерани живуть у вкрай складних умовах.

– Люди, які пройшли війну, не звикли скаржитися на життя. Але я знаю, наскільки нелегко їм сьогодні живеться. Пенсії, соціальні виплати – мізерні. Тепер ось чергове підвищення тарифів. І коли люди про це говорять ледь не плачучи – дуже важко це все чути, а ще важче розуміти, що ця влада просто знущається над народом і не хоче нічого виправляти, – констатує народний депутат від «Опозиційного блоку».

Нагадаємо, очолюючи область, Сергій Ларін ініціював на Кіровоградщині акцію «Зірка пам’яті». У її рамках вдалося відремонтувати палати в госпіталі для ветеранів, а також створити окремі в районних лікарнях, забезпечити більшу частину учасників війни автомобілями. Та найголовніше, кожен ветеран був у центрі уваги влади.
e-max.it: your social media marketing partner