Студенти кіровоградської льотки їдуть у Лондон

, КП

4512Два десятки курсантів Кіровоградської льотної академії увійшли в сотню переможців всеукраїнського проекту «Авіатор­2016», ініційованого благодійним фондом Бориса Колеснікова. На переможців чекає подорож у Лондон на Міжнародний авіакосмічний салон у Фарнборо.

У конкурсі брали участь дев’ять вишів, серед яких і наша Академія, десь 70­80 чоловік. Конкурс розпочався ще восени. Майже щомісяця ми проходили по одному етапу конкурсу. Загалом їх було шість. Після кожного учасники відсіювалися. Перші п’ять етапів проводилися у нас в академії, а шостий – мотиваційна презентація на тему «Роль авіації в моєму житті» – проводили в Києві та Харкові. І там же оголошували переможців. Із трьох тисяч учасників обрали сто найкращих, з яких двадцять – наші курсанти, – уточнює один із переможців курсант Кіровоградської льотної академії Євген Свиридов.

Хлопець розповів, що всі переможці поїдуть у Лондон на наймасштабніше міжнародне авіашоу в світі. Усі витрати бере на себе організатор проекту.

– На нас чекає подорож до Лондона у липні цього року на Міжнародний авіакосмічний салон у Фарнборо. Там буде наймасштабніше міжнародне авіашоу в світі. Будуть виставки авіаційної техніки, демонстраційні польоти... Також будуть представники різних авіаційних компаній, із якими ми зможемо поспілкуватися. Це перша частина нашої поїздки. Друга – екскурсії Лондоном. Організатор проекту – Благодійний фонд Бориса Колеснікова – повністю бере на себе витрати на поїздку – візи, дорогу, проживання, – радіє Євген.
e-max.it: your social media marketing partner