«Опозиційний блок» Кіровоградщини закликає Рабіновича скласти мандат нардепа

,

4659Заступник голови Кіровоградської обласної організації «Опозиційного блоку» Андрій Маліцький закликає народного депутата Вадима Рабіновича скласти мандат через вихід із партії заради співпраці з владою. Про це він заявив сьогодні, 13 травня, повідомили у політсилі.

Зокрема Маліцький вважає, що так би вчинив кожен порядний політик.

– Якщо людина прийняла рішення вийти з політичної сили, від якої обрався парламентарієм, заради співпраці з владою, було б логічним рішення відмовитися від мандата народного депутата. Так має вчинити порядний політик, – наголосив Маліцький.

Він також зазначив, що влада використає Рабіновича так само, як свого часу використала створену нею ж партію «Наш край».

– Ми всі розуміємо, що вибори в Україні невідворотні. І це рішення залежить ні скільки від влади, скільки від людей, яким от-от увірветься терпець. Останнє соціологічне опитування, яке опублікувала «Українська правда», показує, що найрентиговішою партією сьогодні є саме «Опозиційний блок». Відтак влада розуміє, що чесно виграти ці вибори не зможе, а тому шукає можливості перетягування електорату. Так було з партією «Наш край» на минулих виборах, основну частину якої сформували колишні регіонали. Така ж роль буде і в Рабіновича, – пояснив Маліцький.

Нагадаємо, сьогодні Рабінович заявив про вихід із «Опозиційного блоку».

Народний депутат Микола Скорик назвав даний факт прямою реакцією влади на високі рейтинги опозиції.
e-max.it: your social media marketing partner