До Дня захисту дітей у Кіровограді влаштують концерт, майстер-класи і катання на каруселях

, Олена Сідорова

4776У Кіровограді пройде ціла низка заходів до Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня. Анонсувала заходи начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталя Чернявська сьогодні, 23 травня.

– Одним із масштабних заходів у цей день є проведення святкового концерту в обласній філармонії для дітей, батьки яких загинули або померли внаслідок проведення АТО, дитячих будинків сімейного типу, дітей-вихованців інтернатних закладів, підготовлений вихованцями народного хореографічного ансамблю «Пролісок» та іншими хореографічними колективами, – розповіла посадовиця.

Також підготували святкову програму в Ковалівському парку. Там пройдуть виступи спортсменів дитячо-юнацьких клубів, дитячих хореографічних та вокальних колективів, діятимуть творчі майстерні, відбудеться фестиваль з брейк-дансу, майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, листівок, виробів з бісеру.

Запланували також свято морозива за сприяння ТОВ «Ласка-Кіровоград». Діти пільгових категорій матимуть можливість безкоштовно відвідати дитячі атракціони в Дендропарку.

Аналогічні заходи проведуть в усіх районах та містах області.

– У Новоукраїнському районі в цей день проведуть свято обдарованих дітей «Гордість і надія Новоукраїнщини». У Світловодському районі запланували катання дітей на яхтах. У Бобринецькому – пройдуться святковою ходою «Разом з матусею», а в Олександрії відбудуться показові запуски моделей літаків та ракет. Всього святковими заходами заплановано охопити близько 75 тисяч дітей, – уточнила Чернявська.
e-max.it: your social media marketing partner