У Петровому «фестивалили» дитячі громадські організації (ФОТО)

,

4787У Петровому на базі відпочинку «Утес» відбувся районний фестиваль дитячих громадських організацій «Живи й процвітай, Україно моя, для миру, для щастя, любові й добра», повідомила на своїй сторінці у Facebook Валентина Бойко.

На святковій лінійці нагородили кращі органи учнівського самоврядування шкіл району. Зокрема, грамоти відділу освіти Петрівської РДА та цінні подарунки отримали шкільний парламент Червонокостянтинівської школи І-ІІІ ступенів, шкільна рада старшокласників Чечеліївської школи І-ІІІ ступенів та рада співуправління Балахівської школи І-ІІІ ступенів.

Також нагороди отримали депутати районного парламенту дітей: голова районного парламенту дітей, учениця Червонокостянтинівської школи І-ІІІ ступенів Анна Стожкова, учениця Новостародубської школи І-ІІІ ступенів Катерина Мусульбес та учениця Петрівського НВК Надія Корнієнко.

Окрім того, на фестивалі працювали ігровий майданчик, тематичні павільйони «Пізнаймо Україну разом», арт-майстерня, вуличний університет «Україна у просторі і в часі» (конкурс постерів із захистом), змагання з футболу. Опісля обіду влаштували флешмоб, де учасники створили український віночок.

На підсумковій лінійці учасники фестивалю за традицією, започаткованою ще 2007 року, створили Стрічку єднання з побажаннями наступним учасникам фестивалю. Також кожна школа-учасниця фестивалю отримала дипломи Центру дитячої та юнацької творчості у номінаціях та цінні подарунки.

 

4792

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4794

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4791

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4795

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4793

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4789

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4790

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4788

 

 

e-max.it: your social media marketing partner