Табалову-молодшому, який працював в Адміністрації Януковича, дали посаду в столичній податковій

,

1636Із грудня минулого року заступником начальника ДПІ у Дарницькому районі Головного управління Державної фіскальної служби Києва став син колишнього заступника міського голови Кіровограда, а нині рядового депутата міської ради уже неіснуючої партії «Фронт змін» Сергія Табалова – Артем.

Згідно з інформацією, опублікованою на сайті фіскальної служби, новопризначеному посадовцеві – 31 рік. За освітою він магістр філології, має також диплом спеціаліста за напрямком «Економіка підприємства».

Повідомляється, що у державних органах Табалов-молодший працює з весни 2008 року і має шостий ранг держслужбовця.

Тим часом, пишучи про призначення, столичні медіа пригадали, як родичі Артема потрапили у 2012 році до Верховної ради. Його дядько Олександр Табалов і двоюрідний брат Андрій, ставши народними депутатами від «Батьківщини», зрадили інтересам партії й відмовилися входити до опозиційної фракції. Після цього українці дізналися про перших «тушок» у парламенті.

До речі, «КП» вдалося з’ясувати, що такий собі Артем Сергійович Табалов з 2012 року працював головним консультантом-інспектором відділу східних регіонів Управління з питань регіональної політики Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента Януковича.

Цікаво, що наприкінці 2013 року, а саме 26 грудня, той самий Артем Табалов був у складі так званого столичного десанту, що прибув до Запоріжжя на сесію облради. Тоді нардеп Олександр Дудка – один із «десантників» – заявив, що центральні медіа надто перебільшують масовість Майдану, а інформацію про події подають однобоко.
e-max.it: your social media marketing partner